Godmorgon !

Nu ligger jag i min säng och kollar på the voice, Linda Rosing är där! :D jag börjar skola 13:30 ganska segt att börja så sent, jag vill inte gå till skolan för jag slutar lix kl 6! Har Linda Rosing gjort en ny läpp operation? Hon ser ju ut som en fisk? Det ser faktist inte snyggt ut. Hon blev ju nyss med barn, då kan man inte göra någon läpp opertion tycker jag ? Men nu ska jag snart gå upp och äta och fortsätta kolla på the voice:) puss// C. Robin

Lärt mig blogga med iphonen!

Shoho!

Gårdagen kväll blev spenderad med sanna och michaela och en stund med annika:)

Vi såg någon film jag inte kommer ihåg namnet på, men den var iaf bra! Sen så satt jag och sanna och prata det mesta som vi brukar göra, om vad som har hänt och lite så. Vi ses ju inte allt för ofta, men det blir ibland iaf och det är jag tacksam för, ett liv utan sanna vet jag inte vad det skulle vara.
Jag har lix känt sanna i hela mitt liv kan man säga, vi har känt varan sen dages när vi var typ 1
-2 år och det är en lång tid.



Vi har lix gjort så mycket tillsamnas, det sklle ta mig en oändlighet att skriva vr liv tsm, så jag tänke inte göra det, Men du betder massa för mig och du kmmer alltid t varmin bäta vän!
Ett liv utn dig ä inge, tack för att du fins!<3




Skola!!

Hejhopp!! Sitter och väntar på att livsmedeln ska börja, det är så otroligt tråkigt med livsmedel. Vi har håltimma nu det är faktist kul för en gång skull, det är svårt att motstå frästelsen av coca Cola . Senare idag ska jag bara vara hemma, det blir massa plugg för vi har ju typ 511 prov denna veckan! Men nu ska jag vara social ! Puss// C.R

Måndag = Ledig!

Morron!

Som vanligt när man är ledig så vaknar man  runt 7-8 och kan inte somna om, det är jobbigt att inte kunna somna om.
Man vaknar iaf till en rätt så solig och fin dag, dock är all snö kvar och man blir bländad av den.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jag får se vad som händer denna soliga dag. Men jag måste plugga lite iaf har ju sammhälsprov denna veckan och redovisning i svenska och inlämning i svenskan och inlämning i handel.
Men nu ska ja ta ut hunden och sen ska jag hämta min syster så får vi se vad som händer idag!

puss!





Jaha?

Heej!

Det hände inte så mkt med denna dagen, ingen som verkar vilja följa med in t stan.
Så jag får la sitta och glo in i en vägg eller nått? Jag har väldigt tråkigt och vill hitta på något, jag vill kasta mig rakt ner i snön det vore skit kul! Men jag har inga termosbyxor har jag kommit på så det blir inget med det heller.

Såhär mkt snö är det som minst här, jag menar det e mycket det finns vallar som är typ 1,50 meter och jag ljuger inte!
Men vill ni hitta på något så slå en pling eller något!:D

ha det! puss



Snöö!

Godmorgon!

Jag vakna till en solig dag, men nej då 30 min senare snöar det igen! Jag menar när ska det ta slut? Jag hoppades på en fin och solig dag för det såg ut så, men icke sa nicke, det blev en ful vit snöig dag som alla andra dagar dom 3 senaste månaderna!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag vill in till stan och kolla på ett par skor på zara. Jag hitta dom förra veckan men det fanns inte många kvar då, Och jag får pengar på fredag och jag vill se om skorna finns kvar så jag har något att hoppas på!
 
JAg skriver mer sen när jag vet vad som händer;)

Puss!


Sportlooov!

Hejhej!

Inte nloggat på ett tag nu, har varit ganska fullt nu på lovet och så har jag inte orkat, Det har varit så mkt att skriva så det hade intye fått plats.
Nu är jag tbx iaf....

Mitt lov har varit jätte bra i helhet, jag har träffat många kompisar och jag var på bio med ida ''Prinsessan och grodan'' en VÄLDIGT bra film måste jag få säga, en ny disneyklassiker.


_______________________________________________________________________________________________

Var på filmkväll hos julia i onsdags-torsdags det var mysigt och efterlängtat :D!
Kom från erik igår i ulricehmn, var där överdagen det var kul:D!
Haha det är nna so sovr vid kamnen hos julia på orgnen vise hon söt:D?<3

Var nyss ute med hunden och det är la iaf 60 cm snö ute. Jag höll hunden samtidigt som min fot fastna i snön och jag trillar rätt ner i snön med ansiktet och allt! Inte kuul!!
Asså verkligen hel mitt ansike hamna i snön, jag trllrat ner i snön frammlänges jag såg ut som snömanen när jag kom upp ur snön, Kan det inte bra bli sommar, vill ha sol och bli brun! Men det e bara en dröm för det är bara massa snö och minusgrader!
 

Jag vet inte vad som händer idag, troligtvis inte så mycket, men det blir la film och ngt varmt anntar jag:)

Ha det så bra, i ovädret. Gå inte ut, läs min blogg (Y)

puss!!


Onsdag..!

Heejhopp!

Vakna typ 8 idag, sovmorgon! Jag brukar ju vakna runt 6-7 på helger.
Ska dra till skolan om nån timma, cafe kursen börjar idag igen. Yippie!...NOT!
Eller den är la okej men det e bara teori nu, vi ska la få prova på att göra kaffe å sånt med men inte så mkt praktist annat.


Jag behöver hjälp med min iphone!
Jag kan inte blogga från den? Inte från blogg.se sidan iaf. Det är sjukt skummt, jag vill ju kunna göra det?
Någon som kan hjälpa mig kankse?

Sen så vill jag ha ett sånt snyggt skal som josefin crafoord har! Hon är så cola, jag älskar henne!
Hon har ett as snyggt skal med rosa kristaller på ge mig det tack?

Men nu ska jag dra, hörs! puss


Tisdaag!

hej!

Idag har vi haft två prov, jag kan inte säga att det var roligt att ha 2 stora prov eftervaran. Jag är typ helt slut i hjärnan, Jag får ont när jag tänker!
Vi hade Prov i naturkunskap först, i energi. Jag menar vad e det för ngt prov? Det är onödiigt!
Sen hade vi prov i livsmedel och somvanligt så behandlar maria mig som en idiot? Idag fråga hon om jag behövde hjälp efter provet om ja ville ha svaren och diskutera dom? visst, det e snält av henne att fråga men jag känner mig som om jagj är en idiot, som om jag inte kan ngt.

Men livet Är som det är!
Mitt liv är iaf bra, jag har människor som bryr sig om mig och jag har männsikor jag älskar. Hon ska inte få förstöra mitt liv.

Jag fuska med colan idag...Opps..!
Jag var så trött och seg idag och hade huvudvärk, det hjälpte med cola så det e bra iaf. Enligt en läkare så kan man dricka en cola om dagen utan att det är farligt så jag kan faktist få göra det tkr jag!
Så nu har jag bestämt att jag får dricka en cola om dagen, inga invändningar? okeej då var dommen lagd*bank med hammare*!

Ha det så bra så hörs vi! puss


Ulricehamn! Bästadagen!<3

heej!:)

Lördag:

Idag gick jag upp 05:30 tidigt jag vet, skulle duchsa och sen åka med bussen till ulricehamn med folk från här jag bor. Bussen gick 07:30 och vi var la i ulricehamn tunt 18:40 tog inte alls lång tid.
Allt öppna 10 så vi satt i värmestugan ett tag, och just det vi skulle dit och åka skidor över dagen, eller alla skulle det utan jag för jag skulle vara med erik den dagen:)!

Så jag och erik gick in till den mordärna staden  Ulricehamn :D. Vi gick runt där och satte oss lite över allt, vi var med linnea och sandra med, sandra skrattar bara helatiden..haha...
Sen gick vi till cafe gunnars det var mysigt. Vi såg massa fulla männskor också, dom sjön men dom kunde inte det. Jag och erik tyckte att dm var läskigt, dom bara var läskiga.
Tack för en bra dag:D!

Bästa dagen! :D<3

ha det bra/ puss


Shosan i trosan!

heej!

Gud! Jag har glöömmt att blogga på typ 2 dagar nu sry! Jag har varit sjuk, typ genomförkyld.
Men i onsdags så tränade jag, jag känner mig som en stel pinne när det gäller dansen hoppas det blir bättre snart att jag blir lite mjukare. Men det blir det la hoppas jag.
Idag ska jag bara vänta tills denna dagen tar slut så det kan bli lördag:)! Imon ska jag nämligen till ulricehamn och träffa erik det ska bli skoj. Alla andra ska åka skidor i backarna där, vi åker 7:15 så jag ska upp tidigt och duscha!

Men nu ska jag äta lite min mage kurrar! men ha det så bra så hörs vi puss!



Sjuuk...

Heej alla snoriga männskor!

Jag tror inte att det bara är jag som är genom förkyld nu i denna konstiga tid. Kolla bara på hur vädret beter sig, det e februario och rena snöstormen som om det aldrig kommer sluta.
Det kommer seriöst att bli en ny istid, det kommer bildas glaciärer för den gammla snön fryser bara på när den nya faller på.

Men iaf, jag e genom förkyld nu, jag var med skolan på tingdrätten och kolla när en dömdes för misshandel och jag kunde inte vara kvar för min näsa ran så mkt och jag kunde inte snyta mig där, man måste ju vara tyst. Och så fick mamn inte ha på sin mobil, och hur skulle jag då överleva?
Men det är många som är sjuka nu....
Så vi skyller på vädret alla! Ska typ vila nu och snyta mig för 511 gången (Y)
men vi hörs! puss


Wällkoom musiic back too my life!

God morron!

Snö idag med, det är bara massa snö nu känns det som, som om det aldrig kommer försvinna. Det är så mkt snö nu att den snön som ligger hinner inte smälta innan den nya kommer och då kommer det snart bli glasiärer här och det blir en ny istid i sverige! Och det är oacceptabelt!
Man kan la frakta all snö till ett reningsvärk och göra det till rent vatten och sen typ skicka det till dom länderna som behöver vatten, föör vi vill inte ha någon mer snö nu!
Tänk på det era politiker!

Iaf, back to business!
Idag börjar jag skolan 12:20 har en lektion sen slutar jag, vanligtvis är det dåligt men idag ska jag troligtvis börja på kör på porthella gymnasiet!
Det ska bli så kul, lite nervös men det går nog bra. Jag har ju Ida.

Nu ska jag göra mig något att äta och se på tv, men vi hörs! puss:)


RSS 2.0