God jul!<3

Heeej!!

Nu är det julafton för dom som inte vet! Men det bästa av allt är att vi får en vit jul i år fattar ni vad längesen det var vi hade det lr?
Mormor kommer inte vara med idag tyvärr, lr bara kanske för hon e på sjukhuset och väntas på att opereras:/! Men kommer inte hon idag åker vi upp till henne så det så så ska jag nocka läkaren! Vem vill inte vara hemma på julafton lix? Hon har väntat på operationen sen igår kl 8 och idag sa dom att hon skulle operars vid 12 men vad e klockan nu? Hon har inte opererats än!
Ha en bra jul nu och hoppas ni får massa fina saker!


Tisdag

shaa!

Gud vad härligt med snö asså, Nu är det ju rena snökaoset ute det e chill! Jag älskar snö men jag har inte åkt pulka än, det e lite knepigt.

Denna dagen har varit jätte tråkig, Jag har suttit hemma hela dagen , hela dagen!! Mormot har ramlat så hon e på sjukhuset och runtkas, men det var inget fel på huvudet iaf, hon trilla från en trappa och slog sig, men det var armen som var det värsta. Nu innan jul och alla, stackars moremore men hoppas hon bli bra snart hon får komma hem idag iaf:).

Jag har kollat på smallville idag det var sista avsnitet på 5 sesongen det var riktigt bra! Ska snart kolla på merlin och glee med!
Nu låter jag som värsta tönten men det är jag inte!
Så blev mitt hål läppen iaf. Det gör ont i min läpp, hoppas jag inte får infektion i den redan, Men jag tvättar och sköter det bra så det ska nog gå:)!


Erik och jul på liseberg med älskosar!

Lördag

Idag på första lovdagen vakna jag 6 pga hunden !! Man bara mysssigggt.. Sen var jag och köpte julklappar jag är inte klar ännu, Var och tog hål i läppen med, underbart! Men vilken smärta att göra det fy fan vad ont det gjorde. Men vill man bli fin får man lida piiin!

Runt 3 åkte jag och min kusin för att se Idol Erik uppträda, han sjöng bara 3 låtar och det var inte lätt att hitta till han, det var typ bara 100 pers där så.


_________________________________________________________________________________________________

Idag

Idag övningskörde jag, vet ni vad som händer? Jag e osäker på vägarna det e typ 3 gången ute på riktig väg och tror ni inte polisen åker efter mig!
Och tror ni inte dom stannar mig och ber mig blåsa ! Det var fan det läskigaste jag varit med om, memn dom var ju trevliga iaf :P!

Jag kom nyss hem från jul på liseberg, har varit där med mina underbara estrare har saknat alla från praktiken och det var kul även om det var så kallt och det inte blev särskilt länge.


Gomorron!!

Varför ska jag vakna så tidigt, jag fattar inte jag vaknar lix 6. Jag somna om igen en stund memn jag vakna lix 8 man bara gaaah typ...

_________________________________________________________________________________________________

Idag ska jag in till stan och ta hål i läppen och köpa julklkappar, jag har inte gjort det än. Men lix, ta hål i läppen igen nu kan jag göra det har 11 veckor utan praktiskalektioner så kuuul!
Jag ska även hem till min moster med släkten och äta julmiddag det ska bli kul, men jag ska gå tidigare för att se Erik uppträda.


onsdag med niinuus!

Shooolahoopp!

Min dag börja med att min syster väckte mig typ 8:30 och jag som kan sova bra med, Så du gick jag upp kunde inte somna igen ändå!
Sen var det att övningsköra lite idag på den isiga och hala vägen. Det gick faktist relativt bra tycker jag lite jobbigt med alla moment men ändå bra!


Jag har även varit istan med niinus idag och handlat lite julklappar och vi har coat oss som vanligt när vi är medvaran lr vad säger dui nina? Vi tog en chai latte för det var ju lixom det som var meningen att vi skulle göra så blev det lite julhandling med:)
Vi pröva lite roliga kläder med som ni ser på bilden har vi söta nina i pällls mössssa! Så söt så:P.
Sen åke jag hem och åt å lite så snart ska jag kolla film och sen sova!


Tisdag: vanlig dag typ

Sho skoho!

Idag har jag varit i skolan, fast att jag inte orka gå upp ur sängen imorse, man bara orka gå upp. Jag skulle gå upp 5:40 men det blev 6:30 och jag går till bussen 6:50 :P.
Men så brukar det vara. Idag har jag varit nere i cafet och jobbat idag igen det var kul för nasse var med mig där nere!:D sen var det bara att gå upp t bageriet och äta pizza och julmuuust!


När jag kom hem så kollade jag på glee, jag gillar den serien den e bra! Men jag gillar ju musikaler så^^
Jag har typ lagat mat, moset iaf! Sen så har jag ätit kollat lite disneyChannel, vad vore dagen utan det lix?


Måndag: Nöjd med ett G, skulle inte tro de!

hejhopp!

Idag har jag haft bageri typ jätte kul, inte! Jag tror inte jag ska jag e egnad att vara bagare. Lixom jag fick MVG i 1:an nu får jag lixom G man bara okeej? Jag hatar att byta lärare veronica är bättre! Han sa att jag står still för mkt och att jag inte tar hand om ugnarna, jag tar hand om dom mer än någon annan! men det är inte det som har fått mig på dåligt humör idag det är en annan sak som jag inte skriver här.

Men jag överlever på lektionerna tackvare tex av lilla nasse här på bilden:P och många andra^^
Nu ska jag städa och sen se på glee och merlin !


Fredag/Lördeg

Fredag

börja med lite skola - konditori det var lite najs, jag baka jul tårtor med linn:D! Sen åkte jag hem och packa saker som jag skulle ha med mig till natalie. Åkte till centralen för att träffa alla andra som skulle till Natalie, så tog vi bussen tillsammans. Asså jag kom ihåg att det var mörkt ute på landet men det var fan mer än mörkt!!!!
Vi skulle gå en killometer typ i bäckmörker, tack godegud att nån hade ficklampa. Jag och nasse var livrädda typ..xD
Vi kollade på idol ERIK VAAANNN!!!!!!!! sen kolla vi på linas kvällsbok jätte bra...inte! vi somna la runt 2 hade lite problem och sova det var mörktr:O!

_________________________________________________________________________________________________

Idag Lördag

Idag var det bara tt vakna och åka hem från natalie, jag gick inne i stan idag för att kolla på ett rosa skal till min iphone det ska jag få i ''julklapp''. Och sen åkte jag till vasa vicktoriagatan bara för att låsa upp min mobil men vet ni vad dom säger då!!!! Den nya modellen går inte att låsa upp än:O!!! Fattar ni eller jag måste ha 3!!!!!!!!!!
men nu ska jag pilla med min iphone :D


Tisdag-onstag

Tisdag

Idag var jag i skolan och bakade med lilla nasse vi gjorde vörtbröd:)
Sen åkte jag hem och åt och kolla tv, men sen så fick min moder och jag en bra ide, jo vad jag skulle få i jul klapp jo en sån här:
 
Ko det e sant en iphone 3g s:D!! Det är min jul klapp från mamma, wiiie!!
Jag har 3 just nu men snart har jag comviq så ha tålamod robin:P!
Åkte till pappa, tog tåget. Och sen när jag kom fram med tåget skulle jag gå till pappa och gissa vem jag träffar i lilla Alingsås på en liten gata i mörkret om inte Hjalmar!!! Vi kom överens om att det var en drömm:P men det var riktigt kul!

_______________________________________________________________________________________________

Onsadag

Idag åkte jag till pappas jobb kl 6 på morgonen, det var lite segt. Så jag har varit på volvo  borås idag man fick inte ha mobiler med kame och skriva på om att jag inte fick berätta vad jag har sätt..xD!! iaf dagen har varit seg för det var inte mycket och göra. Jag har iaf åkt på bilbanan i 180 det var najsigt och lekt med min nya tele idag:D
Men nu ska jag gå ut med voven sen ska jag sova ska jobba i cafet imon:D!

vanlig dag

Shoolahopp!

Jag har varit i skolan idag, det var tråkigt MEn jag fick med mig brö hem idag. Det är inte vanligt, ett kors i taket typ! Iaf så har det varit en lugn dag bara skolan sen hem typ.
Inte gjort så mkt när jag kom hemheller lr jo, kollat på en iphone men det kan man ju frömmma om!
 
Nu lyssnar jag på milet cyrus nya skiva awwwsuum om jag får säga det! Ska snart kolla på Merlin en ny serie som jag hitta ny å ny, typ sen 2008 men men..


SovaSovaSova!

hejhopp!

Nu ska jag ut med hunden och sedan ska jag SOVA! Jag e sjukt trött ska upp 6 imon för ska till skolan! tråkiggt!
Sen imon vet jag inte vad jag ska göra faktist får la se vad som händer man kan ju alltid göra läxa(Y)

God natt!!


Guys and Dolls

Shosan i trosan!

Idag har jag varit på Guys and dolls med natali och caroline det var sjukt kul och den var as bra!! Den var typ 3 timmar ganska lång..xD
Sen när jag kom hem så åt jag snabbt och sen var det ut med hunden med lisa och hennes hund, hon skulle lärar mej hur jag fick lite pli på min hund:P
Det gick ganska bra tycker jag, Det var ju roligt med så nu blir det att öva öva och öva till hon bättrar sig. Kolla nyss på en serie som hete merlin riktigt bra! Ska snart se det igen. Imon blire bageri börjar kl 8 kul(Y)!
Bageri = Ont i ryggen,nacke  axlar och huvud wiie tyyp!
Meeen..

Vi höres
 


Svenska folket=typ vad e det för fel på er!!

typ hej!

Fan vad sur jag blir! nä fyfan vad sur jag blir!
Hur kan man rösta på calle, han har ju ingen röst han har inte utseendet han har inget? vad ser folk i han? Tove var ju grymm igår typ hallå! men det smo är gjort e gjort. vinner kalle idol kollar jag inte på idol mer å såe det, för han e kass han kan inte sjunga typ. han e ju lite bra men inte i klass med tove.

Tss..ha det bra ni som hejade på tove ni andra...?

Xoxo//C-R

IDOOL

 




Sumerin av idol i dag då:
Erik och tove kommer att gå vidare typ hejdå calle! Jag gillar inte erik så mycket men han var bäst idag det måste jag erkännnaa!
Men erik och tove kommer gå vidare det står ju i stjärnorna, men vem kommer hänga löst? det är frågan?



Xoxo//C-R


Fredagkväll = IDOL

Shosan hej!

Jag missa den första låten i idol! man bara gaah!! men nu har det börjat så nu hoppas vi på tove(Y)!

Deta har varit en rastlös dag kan jajg säga! skola sen hemma typ2 sen har dagen gått jätte segt, jag vet inte varför?
Men nu ska jag se idol skriver kankse sen
Xoxo//C-R

fiilm!!

Heejssaan!

Idag har jag haft en tuff och lång skoldag inte så jätte kul ganska slö har inte gjort så mkt. Tänkte köpa min plånbok idag, som jag tänkt hela veckan men det har inte blivit av gud var dålig jajg e!
Nu ska jag poppppa popcorn och sen ska jag kolla på film med syster på denna filmen:


Vad hade jag varit utan disney inget! ha det så bra hörs i mon1

Xoxo//C-R

LÄXA avklarad!:D

Hej hopp!

Nu är det så att jagh e klar med min läxa så jävbla skönt att vara färdig med den min läxa var att skriva en berättelse om 500 männsikoer som var dom ända övelevander från 3världskriget och vi var bosatta på en tråpisk ö. Den blev faktist bra tycker jag!


Nu sitter jag och lyssnar på pink och bara tar det lungt, ska snart ut med hunden sen ska jag sova.
Ska nämligen ha 8 timars lektion imon det e bra att det e choklad och konfektyr för det är iaf kul! Sen ska jag köpa en plånbok imon hoppas jag om jag inte glömmer det.

Lite om min dag då

Idag har jag varit ledig, har försökt att få med mig ngn till parika men alla bara dissade mig!
Sen så har jag passat min hund sen hämtat min syster, spelat lite piano jag ska lära mig sjunga bra bli världsbäst!
Nu sitter jag och musikar men ska dra nu !

Hörs!

Xoxo//C-R

God natt tyyp

Gokväll!

Gud var dum jag är asså? Jag skulle åka till min kompis förut med moppen jag tänkte ju att det var sol så det är varmt ute, memn det vare inte det var ju fan minusgrader!
Jag fick typ frostskador, värre var det nu när jag skulle hem vid 8 fan vad KALLT!
Men jag ongrar det inte vi hade jätte kul, jag och ida sjööng och spela piano hn lärde mig lite som, vanligt nu är mitt mål att kunna sjunga You raise me up. Men nu e jag trött är ledig i mon så ska försöka sova länge men vi hörs!


Btw, jag sla investera en ny plånbok imon och få med mig ngn till paperika!
Xoxo//C-R

Tisdag

Hejsan!

Sitter och väntar på att smallville ska börja, sen efter det vill jag åka till stan och köpa en plånbok och äte på paprika!

Var i skolan idag vi gjorde rödbetsbröd det var faktist kul och gott. Typ halva klassen var borta pga vaccinet så det blev mkt att göra idag.
Skulle uppdatera min blogg igår men allt försvan på datan så jag fick DAMP och orka inte. men oj nu börja smallville!!

ses
Xoxo//C_R

RSS 2.0