Party!!

Heeej!

Igår var jag på fest hoss alex som fylde 18, det var skit kul fast det var typ konstiga maskar som krälade på golvet..hahaha
men för att alla ska fatta så var det två som blev jätte fulla som typ inte kunde stå och krälade runt på golvet som maskar, det var ganska kul men annars så var det dom som gjorde att det inte blev så kul.
Men iaf det var skit kul alex tack för att du gjort sånt besvär med att baka och göra mat, hoppas du blir glad för presenten :D! Det förkänar du för en sån omtänksam männska du e!
Du betyder en massa för många!<3

Vi åkte hem runt 11:30, det dög för oss. Jag och nina åkte hem till mig och sov här man vågar ju inte gå hem själ lix, och jag vågar ju inte låte nina från kina gå hem själv!
Så vi sov hos mig.

Lite tidigare på dagen så var jag med Erik i stan, vi gick runt och kolla på saker i stan och så, det var kul så tack för den början av dagen:D!

(bilder kommer)

skriver mer sen ha det bra puss!


Freedag!

Heej:)!

Seg men intresant dag, Dagen börja med att vi hade samhällskunskap inte det roligaste ämnet men det går la, det är inte så hemskt som det låter.
Sedan var det typ 3  timmars rast som vanligt och då går man ju till bamba och äter så drar man ut på tiden där.
Under rasten så köpte jag en loka, fattar ni en loka? Bara för jag har slutat med cola och alla tappa hakorna när jag kom med en loka det var faktist lite skojigt!
Sedan hade vi handel en typ timma och sedan var det slut på skoldagen :)!
Tog bussen hem med carro och jessica så snacka vi lite på vägen hem som vanligt, kanse ska till jessica sedan och träna dansstegen som vio lärde oss annars så¨händer inget idag, imon blir det fest och innan det ska jag vara med en kompis. Sedan efter festen ska vi sova hos nina har jag bestämmmmt!:D

ha det bra nu! puss


Svenska: Språkhistoria, det e intresant?

Heej!

Nu sitter jag på svenakan och vi har en liten rast, det är faktist skit kul på svenskan. Trodde inte att språkhistoria skulle vaea så kul om jag ska vara ärlig.

vi har bara 10 min rast nu så jag får skynda mig att skriva lite här, Jag har jobbat lite nere i cafet i skolan idag för vi hade 5 h håltimma, bara för vi hade prov och det tog lix bara 20 min att göra det provet.
 
ha det bra nu börjar svenskan puss hej!


Från sängen till skolan

Morron morron :)!

Vakna för en stundsen, måste medge att jag snooza bara lite, men det måste man få göra ibland. Duscha nyss så jag måste torka håret, och därför e det bra att ha en fön, som jag har.:)

Dansen var skit kul igår, det var så mkt bättre än vad jag förväntat mig! nej en det var så kul jag e så glad att jag börja med det och inte ångra mig.
Men det var mkt att ta in och det var mkt att lära sig, det var ju lite svårt att ta in både steg och armrörelser samtidigt men jag anntar att det kommer om ett tag. Jag kännde mig lite som en stel pinne där igår, man ska vara typ jätte avslappnad och jag var raka motsattsen så nu vet jag ju vad jag ska öva på haha...
Så nu blir det till att öva det hemma tills nästa gång Men nu ska jag klä på mig och fixa lite och sen till skolan.

Ha det så bra så hörs vi:)



Total cola abstinens!

Heej!

Jag glömde att säga att jag ska sluta dricka cola på vardagar numera! Jag har ingen aning om hur jag ska klara mig, men det kanse går.
Seriöst har jagj varit beroende av cola i minst 3 år och jag har druckit typ 1-2 burkar per dag? det e ganska sjukt om man tänker på det? Men det e ju många som typ dricker det i skolan så jag e inte ensam.
Men nu har jajg iaf bestämt mig för att sluta och jag har lyckats snart en dag, det e ju lite bra iaf :P.
Om nån vecka kommer jag typ se colaburkar överallt för jag behöver colan, jag kommer bli GALEN!!

Men nu ska jag sticka på dansen! önska mig lycka till vi hörs:)!


Dansen börjar idag!

Morron!

God morron alla glada och alla slöa och puttig.
Jag kollade nyss på vakna med the voice, det är faktist ganska roligt och intresant program, dock börjar det 07:00 så oftast så hinner man inte se det för då går min buss. Men på dagar som denna när man börjar 13:30 så hinner man göra ganska mkt, man hinner t.o.m äta frukost.
Vanligtvis hinner jag inte äta frukost innan jag går till skolan, ibland äter jag det i skolan.




Dans börjar idag!

Idag ska jag börja dansa hiphop/Streetdancee, det ska bli så sjukt kul!
Jag har väntat så länge på att denna kursen skall börja, och jag har längtat så. Så det e vad jag ska göra idag. Jg ska nog även gå till skolan, om jag orkar gå till skolan för en lektion för ca 50 min, helt onödigt!

Funderar även om jag ska ta en dusch innan jag ska till skolan, men bara om jag orkar.

Ha det så bra så länge! :)

confused dag

Heej!

Idag har det variot en jätte konstig dag.
Det hela börja med att jag försov mig och då blir ju dagen seg av det för man har ju inte haft tid på sig att vakana.
Sen så typ på sista lektionen så blev jag som vanligt idiot förklarad av maria( min lärare ) Hon behandlar mig som om jag e dum i huvudet.
Jag hade glömt att göra min läxa och säger det till henne och jag får svaret:
- Det hade jag räknat med?
Jag menar vad e det? Ofta man säger så som lärare?
Och förra veckan när vi fick läxan så sa hon:
- Är du säker på att du klarar uppgifterna själv? annars kan du ju sitta med dom andra så dom visar dej.
Asså jag e inte mentalt störd? Visst jag e inte den smartaste men jag e inte dum i huvudet?
Så hon har förstört denna dagen!

Men iaf, när jag var påväg hem så börja typ bokstäver och så. Sen typ så kom det som en skimrande båga vid mina ögon så jag fick problem att se. Det e jätte läskigt men dt har hänt typ 3 ggr innan för typ et årsen, men det gick över sen. Men jag har ju problem med axlarna så jag antar att det var yrsel och kom där ifrån...

Men nu ska dra mig! :)


Skit bank!

Hej!

Nu skriver jag igen, kom på att jag glömde nämna en sak förut. Det är så att jag skulle få mitt nya bank kort idag, ett visa kort så jag kan beställa saker på internet själv.
Men nu e det då så att Nordea är sega så jag fick inte kortet idag och det kommer inte komma försen ''minst'' en vecka till och känner jag nordea rätt så blir det typ två veckor!
Jag skicka nämligen in mitt kort för ett tagsen för att det inte fungera och då sa dom med att det bara skulle ta 1 vecka men det tog 12 veckor och då hade dom inte bytt kort utan jag fick det gammla.
Dålig stil dålig stil.
Men nu ska jag iaf få det gammmla kortet så länge iaf. Jag överlever inte utan mitt bank kort!

Ha det så bra vi hörs! :)


Fritidskort = blir dyrare?

Hejs :)

skolan har då slutat nu, onödigt att åka till skolan för dryga en timme men vad gör man. Hade med mig datan till skolan så jag överlevde :)

Men för att komma till saken, asso dom typ höjer allt inom kollektivtrafiken, asså dom höjer det typ hela tiden och det med dom nya busskorten e ju typ konstigt? Och fritidskorten? Första gången jag köpte fritidskort så typ kosta det 550 och nu 585 asså det e ju inte mkt , men i slutändan blir det mkt. Jag vet att typ många har samma tankar när det gäller detta och att det har varit mkt om detta men jag kände att jag behövde skriva det en gång med!

Nu ska jag typ ta det lite lungt och kolla lite tv, men ha det så bra:)


Måndags morgon!




God morron!

En helt vanlig måndag idag då, vem gillar måndagar? Är domns bra till ngt? et händer aldrig ngt på en måndag och händer det ngt så e det tråkigt.
Jag har en lektion idag, jag börjar 12:20 tror jag och då har jag en lektion och sen ska jag hem igen, åka hela den vägen för en lektion, och den lektionen är inte nödvändig för man lär sig inget? Men man vill ju inte ha frånvaro, inte för mkt iaf.
Vi har et projekt med skolan, vi ska bygga nån känd byggnad av vit pepparkaksdeg. Ni kan gärna kommentera om ni vet ngn bra byggnad att bygga tack :).

Nu ska jag äta, och sen ska jag göra iårdning mig inför skolan men vi hörs!


hemfärd snart

Kvällis på er alla!

Nu börjar det närma sig kvällen, jag sitter kvar hos min pappa och ska snart åka hem till mamma. Jag slipper nog att ta tågen och får nog sjuts :D!

 Asså alingsås tågen är så obekväma, man typ får ont i ryggen och man kan inte lägga benen på stolen framför, och det blir bara obekvämt då.
Jag har inte gjort så mkt idag, tagit det lungt och laddat till skolan imon, börjar lix 12:30 inte kul. Jag gillar inte sovmorgon för jag kan inte sova på morgonen ändå, jag vaknar typ senast 9 och det är undantag.
ska dra nu ha det:)


Helg spenderad med boråsare!

Hej!

Jag vakna med huvudvärk, det är ganska störande för då är typ hela dagen förstörd... och nej jag drack inte igår!
Men som tur e, så finns det ju ipren typ världens bästa mojeng.

Nu hoppar jag från idag till på fedag så att alla hänger med..

Fredag:

Vanlig seg sista skoldag innan helgen, somvanligt var alla sega och dagen var seg, man ville bara sluta och få gå hem. Jag var bara hemma en liten stund sen skulle jag ta bussen in till stan och sen tåget till alingsås och sedan bussen mot borås. Jag hade nämligen filmkväll med gabban, sara och millan! Jag har saknat er så sjukt mkt och det e synd att vi inte syns oftare men det e bra att vi har filmkvällar ibland. Vi sjöng singstar och jag blev överlycklig före det fans lixom lady gaga - Poker face och jag vann, inte för att skryta :P.
Vi åt tacos och sen kolla på män som hatar kvinnor, inte en bra film för komplicerat för mig min hjärna hände inte med bland så många saker som hände. Fick ingen bild på sara :(

Mina änglar!<3
Tack för en underbar Kväll!<3


Lördag


Det var bara och vakna och sen ta bussen mot alingsås och en gå till pappa. Jag gjorde inte så mycket idag, satt vid datan och sen åt. Det var en otroligt seg dag så att säga.
Jag behöver inte säga så mkt mer om denna dagen gjorde inte så mkt och ni kommer inte orka läsa mer, om ni ens orkat läsa så här mkt.

Söndag

Idag vet jag inte vad som händer, men det blir nog inte så mkt, jag ska åka hem till mamma senare.
Jag får se vad som händer.

PS: Du som kommeterade på om att du kan hjäpa mig med att designa i bogg, kn du inte skriva ditt namn med så jag vet vem du är tack:)



Mariah Carey: Memoirs of an imperfect angel

Jag kan säga att den skivan e helt underbart bra! Hon e helt underbart snygg och hennes röst lixom?


Mariah Carey - Angels cry
Mariah Carey - Obsessed

Dom fnns å hennes albulysna  dom, sjukt bra!
Det var allt :)


Hejsan! Nu e jag tbx!

Hejsan...

Jag får be om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag men jag vet ite jag har inte orkat. Men nu ska vi se att jagj börjar med det igen! :)

Asså största delen till att jag slute skriva var för att jag blir så arg! Jag kan inte fixa min design på min blogg...
Jag får inte årdning på det jag vill, det vill inte vli som jag vill det. Så hjälp mig ngn tack?

Ja undertiden jag har varit borta från bloggen har jag varit med kompisar, inte suttit så mkt vid datan faktist. Men nu ska jag dra mej :)


RSS 2.0